Categories: Prin Oras

Sindicatul MILIONARILOR din invatamantul preuniversitar clujean. Lucia Cojocaru, ce faci cu banii?

Invatatoarele, educatoarele, profii din invatamantul preuniversitar o duc greu. Tocmai ce au iesit de cateva luni in strada sa ceara mariri de salarii, pe care le considerau modetse, la un nivel umilitor.
Dar aceiasi invatatori si profi se lasa condusi de lideri de sindicat farisei si hrapareti care isi traga salarii babane din cotizatii. Si nu numai.

Credeti ca mintim? Luati cu pita de mai jos! Cam acestea sunt câteva salarii ale liderilor sindicali. Trai, neneacă, pe banii sindicaliștilor!
 
La Cluj-Napoca, avem o situatie inedita din toate punctele de vedere. Lucia Cojocaru conduce de circa 21 de ani Sindicatul Liber al Invatamantului Preuniversitar Clujean (SLIPC), organizatie care ii strange pe toti invatatorii si profii si educatorii din judetul Cluj.
Pozeaza peste tot in sefa de sindicat modesta, supusa ignorantei guvernamentale, lacrimeaza la teve cand e vorba de salariile modeste ale celor pentru care ar trebui sa se bata, dar, cand e sa spuna cati bani incaseaza lunar de la SLIPC, pauza.
Dar nu asta e forta doamnei Cojocaru, salariul ala care costa cat o excursie in Peru pentru fiica sa. Ci forta financiara incredibila pe care o are SLIPC, care are o zestre imobiliara la care putine sindicate viseaza: Cladirea Rosie din Piata Stefan Cel Mare.
De pe care SLIPC suge anual chirii babane, Sa vedem cat.

2022:

venituri din activitati fara scop patrimonial 2 596 727 lei din care cheltuieli 2 327 389 lei, rezultand un excedent de 269 338 lei
venituri din activitati economice 1 058 400 lei, din care cheltuieli 1 111 637 lei rezultand o pierdere din activitati economice de 53 237 lei

Total pe 2022, SLIPC a avut venituri totale in suma impresionanta de 3 655 127 lei din care cheltuieli INCREDIBILE de 3 439 026 lei, ramanand cu un profit/excedent de 216.101 lei.
Stati, stati, ca nu ramanem la 2022.
2021 – SLIPC a avut venituri totale in suma impresionanta de 3 646 620 lei din care cheltuieli INCREDIBILE de 3 604 000 lei, ramanand cu un profit/excedent de 42 620 lei.

2020 – SLIPC a avut venituri totale in suma impresionanta de 3 434 240 lei din care cheltuieli INCREDIBILE de 2 838 788 lei, ramanand cu un profit/excedent de 595 452 lei.
2019 SLIPC a avut venituri totale in suma impresionanta de 2 904 899 lei din care cheltuieli INCREDIBILE de 3 452 627 lei, ramanand cu o pierdere de 547 728 lei.
In fapt, pe 2020, pierderea din activitati economice este de peste un milion de lei, adica INGROZITOR de mare si inexplicabila.

Intrebam si noi ANAF-ul si procurorii de la Parchetul General, oare de ce exista aceste pierderi imense? Ce CHELTUIELI de milioane de lei anual are de facut Sindicatul celor mai prosti platiti oameni din Educatia romaneasca?
Unde se duc milioanele astea de euro cand se duc? Fiindca, din 2017 pana in 2022, SLIPC a avut venituri cumulate de 18 MILIOANE de lei, peste 3 milioane de EURO, si nimeni nu stie ce se intampla acolo.
Ce se intampla cu cotizatiile profesorilor, unde se duc ele cand se duc? In ceva buzunare de politicieni sau pe stilul de viata al doamnei Cojocaru?
Cum poate SLIPC produce pierderi din activități comerciale, când are ditai clădirea aia roșie dată in chirie?
De cand nu a mai fost control fiscal la SLIPC? Ce, daca e sindicat, sunt scutiti?

Source link

Facebook Comments Box
Alex Campian

Recent Posts

Mișcarea ca mod de viață: Ciclismul câștigă tot mai mult teren în rândul clujenilor

În ultimii ani, tot mai mulți clujeni lasă mașina acasă și folosesc bicicleta pentru a…

14 hours ago

CARBOCHIM, CIFRĂ DE AFACERI DE 34,2 MILIOANE DE LEI ÎN 2023

CARBOCHIM S.A., cel mai mare producător de abrazive profesionale din România, a încheiat anul 2023…

15 hours ago

Președintele TIFF, Tudor Giurgiu, despre Cluj vs București: Experiența după trei săptămâni în capitala Ardealului.

O nouă etapă a "competiției" Cluj vs București a fost marcată de sinceritatea președintelui TIFF,…

2 days ago

Studenții UAD au Transformat Căștile de Protecție în Opere de Artă pe Șantierul Carbochim, în Parteneriat cu Grupul IULIUS

Într-o inițiativă inedită de colaborare între mediul academic și cel industrial, 25 de studenți de…

2 days ago

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago