Connect with us

Social

Intrare gratuită la patinoar de Ziua Unirii Principatelor Române

Published

on

Municipalitatea anunță că, vineri, 24 ianuarie, intrarea la patinoarul din Piața Unirii va fi gratuită.

Astfel, astăzi, 24 Ianuarie 2020 la celebrarea a 161 ani de la Unirea Principatelor Române intrarea la patinoarul din Piața Unirii este gratuită în intervalul orar:

12:00 – 13:30

14:00 – 15:30

16:00 – 17:30

18:30 – 20:00

20:30 – 22:00

De asemenea, începând cu ora 16:00, în Piața Unirii va avea loc un Regal folcloric susținut de unii dintre cei mai îndrăgiți artiști, urmat de un concert de folk de excepție al compozitorului și interpretului Mircea Vintilă.

Finalul Zilei de 24 Ianuarie va fi marcat de un spectacol de artificii special în Piața Avram Iancu, începând cu ora 20:00.

Source Link

Facebook Comments Box
Continue Reading
Advertisement Agentie Marketing Online Cluj
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social

Un clujean a identificat unde se ascunde mașina de poliție în Zorilor: ”Stau ascunși în spatele benzinăriei” – FOTO

Published

on

Un clujean a identificat unde se ascunde mașina de poliție în Zorilor: ”Stau ascunși în spatele benzinăriei” - FOTO

Mai mulți tineri s-au bătut pe strada Pădurii, din cartierul Zorilor, dar poliția nu a intervenit pentru că nu exista niciun echipaj disponibil.”Ora 8:40, duminică dimineața, stau ascunși în spatele benzinăriei Mol, pe strada Observatorului. Apropo cu scandalul de sâmbătă, din Zorilor, de pe strada Pădurii, unde s-a zis că nu este echipaj pentru deplasare. Aici sunt în fiecare dimineață și inclusiv seara după ora 19.00. Spor să fie la sporuri!!! Pentru dânșii, nu pentru popor!
După ora 9 și tot aici sunt, vigilenți colegii!!”, a semnalat un clujean. VIDEO. Cât de sigur e „Clujul de 5 stele”? Mai mulți tineri și-au împărțit pumni și picioare direct în mijlocul străzii: „Ar face puțină zarvă în poliție”

Source link

Facebook Comments Box

Continue Reading

Social

Un șofer a rămas fără permis când își transporta cu viteză soția gravidă la spital. Judecătorii le-au dat o lecție polițiștilor

Published

on

Un șofer a rămas fără permis când își transporta cu viteză soția gravidă la spital. Judecătorii le-au dat o lecție polițiștilor

Un bărbat care s-a urcat la volan pentru a-și duce soția gravidă la spital s-a ales cu permisul suspendat. Acesta atacat decizia și a avut câștig de cauză.Judecătorii de la Gherla au dat pe 29 noiembrie 2023 sentința și au anulat amenda și suspendarea permisului.
Bărbatul le-a explicat polițiștilor că se grăbește la o clinică de ginecologie din Cluj-Napoca, pentru că soția sa are contracții și trebuie să nască, dar s-a ales cu amendă de 1305 lei și permisul suspendat.Soțul femeii a spus că a trebuit să depășească viteza pentru a ajunge la spital, pentru că soția lui avea contracții și era pusă în pericol, atât viața mamei, cât și a copilului. El a mai invocat și lipsa din procesul verbal a mențiunilor privind datele de identificare ale aparatului radar.Din procesul verbal întocmit de polițiști a rezultat că într-o seară din luna mai 2023, la ora 22.40, bărbatul  conducea un autovehicul cu viteza de 103 km/h, prin localitatea Răscruci din comuna Bonțida, fiind înregistrat de aparatul radar montat pe autospeciala  de poliție, scre Gherlainfo.ro.Procesul-verbal a fost întocmit în lipsa șoferului, iar la mențiuni s-a consemnat: ”În momentul opririi, susnumitul ne-a declarat verbal că se grăbește la o clinică din Cluj-Napoca, întrucât soția sa însărcinată are contracții și urmează să nască. I-am adus la cunoștință contravenția săvârșită și sancțiunea ce urmează să o primească în lipsă”.Judecătorii au spus că procesul verbal a fost întocmit legal, dar au considerat că depășirea vitezei legale cu 50 km/h s-a făcut pentru că era o situație de necesitate.Legea prevede: ”caracterul contravențional al faptei este înlăturat în cazul legitimei apărări, stării de necesitate, constrângerii fizice sau morale, cazului fortuit, iresponsabilității, beției involuntare complete, erorii de fapt, precum și infirmității, dacă are legătură cu fapta săvârșită”.”Este în stare de necesitate persoana care săvârșește fapta pentru a salva de la un pericol imediat și care nu putea fi înlăturat altfel viața, integritatea corporală sau sănătatea sa ori a altei persoane sau un bun important al său ori al altei persoane sau un interes general, dacă urmările faptei nu sunt vădit mai grave decât cele care s-ar fi putut produce în cazul în care pericolul nu era înlăturat.”Magistrații au tras concluzia că pentru a fi salvată mama și copilul, șoferul trebuia să circule cu viteză mărită, deși polițiștii nu au înțeles acest lucru.Șoferul a depus la dosar și biletul de ieșire din spital depus la dosar a reieșit că femeia a suferit o intervenție medicală, constând în ”cezariană de urgență segmento-transversală”, la mai puțin de două ore de la momentul săvârșirii faptei.Instanța a apreciat că exista o urgență, iar transportarea persoanei însărcinate, cu travaliul declanșat, la unitatea medicală la care s-a efectuat intervenția, poate fi considerată unica modalitate de înlăturare a pericolului.Șoferul a primit permisul înapoi, iar amenda va fi restituită.Sentința nu este definitivă.

Source link

Facebook Comments Box

Continue Reading

Social

Ce-ai făcut Bobiță? Un șofer clujean a ratat intrarea în parcarea Kaufland – FOTO

Published

on

Ce-ai făcut Bobiță? Un șofer clujean a ratat intrarea în parcarea Kaufland - FOTO

Un șofer a ratat intrarea în parcarea Kaufland și a ajuns pe insula care desparte sensurile.Reușita acestui șofer este greu de imitat, pentru că lucrurile sunt bine demarcate în zona de acces în parcarea respectivă. Numai dacă intri cu viteză te poate fura peisajul și poți ajunge să iei între roți bordura. 
Problema a fost că mașina a rămas suspendată și a fost nevoie ca alți șoferi să împingă.

Source link

Facebook Comments Box

Continue Reading

Cele mai citite

Copyright © 2023 iLoveYouCluj. Webdesign & Marketing - iPublicitate