Connect with us

Social

Polițist clujean cu ”pile” a desfigurat cu rozeta un schior la Mărișel. Agentul Marius Claudiu Rus e bine protejat și umblă LIBER

Published

on

Agentul Marius Claudiu Rus, lucrător la Serviciul de Investigații Criminale, este acuzat că a desfigurat cu rozeta, armă albă folosită de interlopi, un schior care se relaxa după o partidă de schi, sâmbătă seara, în localul ”Le Dome”.

Florin Opriș era cu iubita lui și cu un prieten la apres ski când s-a produs tot incidentul absolut halucinant. 

Am fost la Mărișel la pârtie și apoi am rămas la Apers ski, la Le Dome. Eu eram cu prietena mea și încă un prieten (Victor). Pe la ora 1.00 și ceva, Victor vine și îmi spune mie și unor cunoscuți de-ai lui că a fost lovit din senin în barbă de un necunoscut (n.red. ulterior s-a aflat că este polițistul Marius Claudiu Rus).

Un tip, prieten cu Victor, a mers să vorbească cu agresorul și eu cu sora lui sau prietena.

Tot ce i-am zis tipei a fost să îl convingă să își ceară scuze și să rămână așa pentru că Victor are mulți prieteni acolo și toți am ieșit la distracție, nu la scandal. În momentul acela, a venit agresorul lui Victor din lateral și mi-a dat o lovitură violentă cu o rozetă.

Mi-a spart toată fața. Trebuie să fac reconstrucție facială. Miercuri intru în operație.

pentru început trebuie puse 3 plăcuțe de titan pentru toate oasele fărâmițate în urma loviturii cu rozeta.

Prietenul lui Victor care a vorbit cu polițistul a zis că acesta i-a zis că nu știe ce înseamna aroganța și că să dispară că dacă nu îl împușcă. A mai zis că Rus e frațiorul lui (șeful IPJ Cluj, Mircea Rus). Am înțeles că inspectorul șef e ceva văr cu polițistul care m-a lovit (n.red. Mircea Rusu neaga orice legătură de rudenie)”, a relatata Florin Opriș.

El a depus plângere deja. Eu am fost tot prin spitale de sâmbătă și nu am reușit să fac nimic în aceasta direcție. Eu am fost în noaptea de sâmbătă spre duminică la UPU, iar acolo a venit poliția pentru că eram lovit. Mi-au zis să merg sa depun plângere la Mărișel, nu la ei. 

Culmea este că luni m-au sunat că au aflat că agresorul e polițist, probabil în urma plângerii lui. Mi-au spus să merg la Cluj, dar nu am avut când pentru că sunt internat”, a mai spus Florin Opriș.

Victima polițistului a afirmat că în momentul loviturii a căzut inconștient, iar între timp polițistul bătăuș a dispărut. 

Florin Opriș este șocat că un polițist, în 2020, umbla la el cu rozeta ca ultimii golani. I-a și spus unuia dintre apropiații lui Victor, cel pe care l-a lovit prima dată polițistul, că să stea cuminte că dacă nu îl împușcă.

Cazul este unul deosebit de grav, iar Florin Opriș are acum nevoie de introducerea a trei plăcuțe de titan pentru susținerea oaselor distruse și apoi intervenții pentru reconstrucția feței. ”Dacă mă lovea câțiva centimetri mai la dreapta, mă omora, pentru că mă lovea în tâmplă”, a completat Opriș, care va depune plângere după ce va ieși din spital. 

Claudiu Rus a spus că el se consideră victimă. ”Poziția mea o să vezi. Avem om de presă la IPJ. O să aștepți și o să vezi soluția, soluția la incidentul care a fost acolo. Mie mi se pare că am fost o victimă. Da cine-i Opriș? Eu nu-i cunosc pe niciunul. Din păcate, eu nu-i cunosc pe niciunul din oamenii ăia. Eu vreau să … o să depun o plângere și se va soluționa. Nu am nimic de declarat”, a spus Rus, polițistul acuzat, conform ziarulclujean.ro.

Source Link



Facebook Comments Box
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social

Bucureștenii, mai generoși decât clujenii. Locuitorii Capitalei sunt dispuși să scoată mai mulți bani din buzunar pentru o cină romantică în oraș

Published

on

Bucureștenii, mai generoși decât clujenii. Locuitorii Capitalei sunt dispuși să scoată mai mulți bani din buzunar pentru o cină romantică în oraș

Un nou sondaj a arătat că, deși sunt tot mai multe cupluri care împart nota la restaurant, în România opinia generală continuă să fie că bărbații trebuie să achite nota în întregime. Un studiu arată că bărbații au fost chiar mai predispuși decât femeile să spună că ei sunt cei care trebuie să achite nota. Există însă și o diferență de opinii, în funcție de regiune. În timp ce, în București e mai frecvent să plătească el (34%), în Cluj, majoritatea respondenților (37%) spun că plătește cine invită.Cei mai mulți români (34%) consideră că bărbatul trebuie să plătească nota unei cine romantice. Defalcat pe sexe, 39% dintre bărbații respondenți la sondaj sunt de această părere, și 27% dintre femei. Acest lucru întărește mentalitatea tradițională conform căreia bărbatul trebuie să asigure hrana și căminul. 28% sunt de părere că ar trebui să achite cel care invită și 10% merg pe principiul Dutch, adică nota se împarte în mod egal. 19% au răspuns că plătește oricare, pentru că au banii la comun, iar 8% au spus că fac cu schimbul. Doar 1% dintre românii implicați în studiu sunt de părere că femeile ar trebui să plătească nota la o cină romantică. Dintre aceștia, o singură persoană e femeie.

Chiar și majoritatea bărbaților (52%) care nu au un loc de muncă cred că ei ar trebui să achite masa la restaurantDin punct de vedere al statutului marital, cei mai mulți dintre bărbați sunt de părere că ei trebuie să plătească nota indiferent dacă sunt singuri, într-o relație sau căsătoriți. Excepție fac bărbații divorțați sau separați: 42% dintre ei consideră că cina romantică ar trebui să fie suportată de persoana care invită.La polul opus sunt femeile divorțate sau separate. Cele mai multe dintre ele (42%) cred că nota ar trebui să fie plătită de el. Din rândul femeilor căsătorite și al celor care trăiesc cu un partener, 29% afirmă că plătește bărbatul și 29% spun că plătește oricare dintre ei, pentru că au banii la comun. Presiunea socială e atât de mare încât chiar și majoritatea bărbaților (52%) care nu au un serviciu sunt de părere că ei ar trebui să fie cei care achită o masă la restaurant. În mod paradoxal, dintre femeile care nu au un loc de muncă, cele mai multe (40%) spun că plătește oricare dintre ei, pentru că au banii la comun.Cât sunt dispuși românii să plătească pentru o cină romantică?Cei mai mulți români (38%) consideră că 100-200 lei e un preț acceptabil pentru o cină romantică în doi. Mai multe dintre femeile respondente la studiu (43%) afirmă asta decât bărbați (33%).34% dintre români sunt de părere că cina ar trebui să fie mai scumpă: 200-300 lei. În acest caz, rolurile se inversează. Dintre respondenții de sex masculin, mai mulți (35%) sunt de acord cu asta, față de respondenții de sex feminin (33%). Doar 3% consideră normală o notă de plată de peste 500 lei, pentru 2 persoane, iar 9% sunt de părere că o cină romantică n-ar trebui să depășească 100 lei.Cei mai mulți bucureșteni (41%) sunt dispuși să dea 200-300 lei pe o cină, în timp ce majoritatea clujenilor (58%) ar da 100-200 leiDatele pe orașe arată că bucureștenii sunt mai generoși decât clujenii. Cei mai mulți bucureșteni (41%) consideră acceptabilă suma de 200-300 lei pentru o cină romantică, pe când majoritatea clujenilor (58%) sunt de părere că 100-200 lei e suficient. Suma de 100-200 lei pentru o cină romantică e considerată normală și de cei mai mulți români din alte orașe ale țării: Brașov, Constanța, Iași, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș. Timișorenii sunt mai generoși, la fel ca bucureștenii, cei mai mulți (56%) consideră că e acceptabilă suma de 200-300 lei pentru o cină romantică, arată platforma bookingham.ro.

Source link

Facebook Comments Box

Continue Reading

Social

Un tânăr a fost grav rănit în urma unui accident în comuna Jucu, Cluj. A intervenit Descarcerarea – FOTO

Published

on

Un tânăr a fost grav rănit în urma unui accident în comuna Jucu, Cluj. A intervenit Descarcerarea - FOTO

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut în localitatea Gădălin, comuna Jucu.„La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit un autoturism avariat, în care se afla un tânăr de aproximativ 20 de ani ce prezenta mai multe traumatisme.
Echipajul operativ a acționat pentru scoaterea tânărului din autoturism și predarea acestuia echipajului SAJ, utilizând accesoriile speciale astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite”, transmite ISU Cluj.Tânărul a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale, conform primei evaluări acesta era în stare de conștiență și era cooperant.

Source link

Facebook Comments Box

Continue Reading

Social

DNA l-a reținut pe Bogdan Durlea, șeful Inspectoratului pentru Controlul Rutier Cluj, pentru mită

Published

on

DNA l-a reținut pe Bogdan Durlea, șeful Inspectoratului pentru Controlul Rutier Cluj, pentru mită

Bogdan Durlea, șeful Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier (ISCTR) Cluj IT 4, a fost ridicat miercuri dimineață de procurorii DNA, care fac percheziții în 22 de puncte din țară.Durlea este suspect de luare de mită și divulgare de informații nedestinate publicității.
Procurorii îl bănuiesc pe șeful regional din Cluj al Inspectoratului de stat pentru Control în Transportul Rutier, Bogdan Durlea, de luare de mită și divulgarea de informații nedestinate publicității. Principala suspiciune pe care o investighează anchetatorii este legată de faptul că șeful inspectoratului ar fi luat mită de la transportatori pentru a le acorda acestora avizele necesare transporturilor pe drumurile naționale și autostrăzile din România.Instituția se ocupă de verificări în acest domeniu, legate de respectarea regulilor privind greutatea și siguranța transporturilor rutiere.Sunt 22 de perchezitii la această oră, inclusiv la sediul din Cluj al Inspectoratului condus de Bogdan Turlea. Urmează și audieri care vor avea loc la sediul DNA din Cluj.—————–UPDATEProcurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Cluj efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2023, în legătură cu protecția asigurată unor firme de transport.În cursul zilei de 04 octombrie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în 24 de locații, situate pe raza județelor Cluj, Maramureș, Bistrița – Năsăud, Sălaj, Bihor și Alba, din care două sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție.

Source link

Facebook Comments Box

Continue Reading

Cele mai citite

Copyright © 2023 iLoveYouCluj. Webdesign & Marketing - iPublicitate