Connect with us

Sport

FRF explică de ce Dan Petrescu nu a ajuns selecționerul naționalei: „La națională e altceva față de CFR Cluj”

Published

on

FRF explică de ce Dan Petrescu nu a ajuns selecționerul naționalei: „La națională e altceva față de CFR Cluj”

„La CFR, Dan Petrescu conduce o multinaţională, dar are puţini jucători care să joace pentru România. Este o echipă aleasă de el, formată de el, educată de el. La naţionala României e cu totul altceva. Vin jucători din cu totul alte zone, poate lui Petrescu nu-i convine modul în care joacă, nu sunt potriviţi sistemului în care joacă , sunt mai multe detalii de luat în considerare, chiar dacă Dan este numărul 1 ca antrenor în România”, a spus Mihai Stoichiță, la TV Digi Sport.

PETRESCU: „EU ZIC CĂ ERA MOMENTUL SĂ VIN LA NAȚIONALĂ! NU AȘ FI REFUZAT DACĂ MĂ CONTACTAU”

În schimb, Dan Petrescu e de părere că ar fi fost momentul oportun pentru el să preia echipa națională a României.

„Eu nu am fost contactat în această perioadă pentru postul de selecţioner. Dacă eram contactat, poate eram eu acolo acum. Dar dacă nu am fost contactat… Era o perioadă bună în cariera mea şi era momentul. Am refuzat deja de două ori, a treia oară nu se mai refuză echipa naţională, zic eu”, a spus Petrescu în urmă cu o săptămână. 

Sursa:gsp.ro

Source link

Facebook Comments Box

Sport

Lacăt pus pe tot mai multe firme din județul Cluj. Dizolvările afacerilor au crescut în primele 8 luni din 2023

Published

on

Bărbat care se odihnește la locul de muncă/ Foto: pixabay.com

Actualitate

Numărul firmelor dizolvate în România a crescut în primele 8 luni din 2023, comparativ cu aceeași perioadă din 2022. Județul Cluj se află în topul județelor cu cele mai multe firme închise.

Bărbat care se odihnește la locul de muncă/ Foto: pixabay.com

  Numărul firmelor dizolvate a crescut cu 9,28%, în primele opt luni din 2023, până la 25.153, faţă de 23.016 în aceeaşi perioadă din 2022, conform datelor centralizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC). Cele mai multe dizolvări au fost înregistrate în Bucureşti, respectiv 5.266 de firme (număr în creştere cu 23,33% faţă de primele opt luni din 2022), şi în judeţele Cluj (1.332, +21,09%), Timiş (1.296, +29,6%), Constanţa (1.159, +0,35%) şi Ilfov (1.116, plus 17,97%).CITEȘTE ȘI:
Proştii strâng cureaua, lipitorile de partid sug în continuare bugetul. Acum vor telefoane de 1.000 de euro bucata!!!La polul opus, cele mai puţine dizolvări de firme au fost consemnate în judeţele Covasna, respectiv 127 (-18,06%), Ialomiţa (147, +22,5%) şi Mehedinţi (152, -8,43%). Domeniul de activitate care a consemnat cele mai multe dizolvări de firme, în primele opt luni ale acestui an, este comerţul cu ridicata şi cu amănuntul, repararea autovehiculelor şi motocicletelor, unde s-au înregistrat 7.017 de dizolvări la nivel naţional. Faţă de perioada similară a anului anterior, dizolvările din acest sector au crescut cu 0,11%. Potrivit sursei citate, activităţile profesionale, ştiinţifice şi tehnice, construcţiile, precum şi industria prelucrătoare sunt alte domenii de activitate unde s-a consemnat un număr mare de dizolvări de firme, şi anume 2.460 (+19,82%), 2.404 (+8,83%), respectiv 2.169 (+7,43%).În luna august 2023, au fost înregistrate 2.960 dizolvări de firme, cele mai multe în Bucureşti (609) şi în judeţele Cluj (167), Timiş (141), Constanţa (129) şi Ilfov (126). Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Sport

Tânăr ucrainean, recuperat de salvamontiști din apropierea frontierei cu Ucraina. FOTO

Published

on

Tânăr ucrainean, recuperat de salvamontiști din apropierea frontierei româno-ucrainene/ Foto: Salvamont Maramures - Facebook

Ştiri din Transilvania

Un tânăr ucrainean în vârstă de 32 de ani, aflat în apropierea versantului Polonica (1.800 metri altitudine) din Munţii Maramureşului, în vecinătatea frontierei de stat româno-ucrainene, a fost salvat de salvamontiști.

Tânăr ucrainean, recuperat de salvamontiști din apropierea frontierei româno-ucrainene/ Foto: Salvamont Maramures – Facebook

   Un tânăr ucrainean în vârstă de 32 de ani, aflat în apropierea versantului Polonica (1.800 metri altitudine) din Munţii Maramureşului, în vecinătatea frontierei de stat româno-ucrainene, a fost recuperat în noaptea de sâmbătă spre duminică de salvatorii montani şi poliţiştii de frontieră, a informat directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Maramureş, Dan Benga.  „Tânărul ucrainean a fost găsit. Este în viaţă, uşor hipotermic şi acum este coborât din munte. (…) Alarma a venit azi-dimineaţă în jurul orei 03:53”, a spus Dan Benga.CITEȘTE ȘI:
Bărbat în stare gravă după ce a fost lovit de o stâncă în zona Cheile BicazuluiConform sursei citate, tânărul din Ucraina a sunat la 112, susţinând că s-a rătăcit şi are nevoie de ajutor. „S-a reuşit, într-un timp scurt, localizarea poziţiei tânărului de către colegii de la STS şi o echipă de salvatori montani împreună cu o echipă a Poliţiei de Frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei – Valea Vişeului s-au deplasat în zona menţionată pentru a-l recupera pe cetăţeanul ucrainean”, a adăugat Dan Benga.Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Sport

Emil Boc și-a adunat recolta din grădina cu răsaduri din piață: „După muncă, și….recoltă”

Published

on

Emil Boc a cules recolta/ Foto: Emil Boc - Facebook

Actualitate

Emil Boc și-a făcut grădină cu răsaduri cumpărate din piață și acum se mândrește cu roadele culese la început de toamnă.

Emil Boc a cules recolta/ Foto: Emil Boc – Facebook

  Emil Boc s-a fotografiat cu roadele grădinii sale.  Într-o postare mai veche acesta a declarat că răsadurile din grădină cumpărate din piața volantă.Acum edilul a cules roadele grădinii la început de toamnă. „A venit și luna Octombrie! 
După muncă, și….Recoltă! Vă doresc, tuturor, o toamnă frumoasă!”, a transmis Boc.De fiecare dată când are ocazia, Emil Boc postează pe Facebook imagini cu „munca de la țară”, asigurându-i pe urmăritorii lui că nu uită de unde a plecat. De mai multe ori, primarul a apărut pe rețelele de socializare cosind în curtea casei părintești de la Răchițele.  Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite

Copyright © 2023 iLoveYouCluj. Webdesign & Marketing - iPublicitate