Sport

În acest moment, TAS face primul anunț cu privire la procesul Simonei Halep

Simona Halep Își Așteaptă Viitorul: Așteptând Verdictul TAS

După audierea în cadrul procesului de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) în legătură cu acuzațiile de dopaj din perioada 7-9 februarie 2024, Simona Halep, fosta campioană mondială, aduce primele declarații. Inițial sancționată cu o suspendare de patru ani pentru consumul de roxadustat, Halep așteaptă acum verdictul final al TAS de la Lausanne.

TAS a anunțat că procesul Simonei Halep este încă în desfășurare, iar membrii completului de arbitraj sunt în prezent angrenați în deliberări pentru pregătirea hotărârii arbitrale. Nu există o dată exactă pentru comunicarea verdictului către părți, conform precizărilor TAS.

Halep speră să obțină o reducere semnificativă a perioadei de suspendare pentru a reveni rapid în competiții. Ea a început să-și execute suspendarea în octombrie 2022, ceea ce înseamnă că a trecut deja aproximativ un an și jumătate din cei patru ani inițiali.

Până la anunțul verdictului, se anticipă că Simona Halep va trece printr-o altă lună de așteptare tensionată. Decizia TAS în cazul sportivei românce este așteptată să fie făcută la sfârșitul lunii martie.

Tatăl Simonei Halep, Stere Halep, Dezvăluie Provocările și Speranțele După Procesul la TAS

După încheierea procesului la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), Stere Halep, tatăl celebrului tenismen Simona Halep, a oferit prima sa declarație. El a dezvăluit provocările prin care a trecut fiica sa în această perioadă și și-a exprimat speranța că tribunalul elvețian va emite o hotărâre echitabilă în cazul tenismenei.

La întoarcerea de la TAS, Simona Halep pare să manifeste încredere. Acest aspect a fost confirmat, cel puțin, de către tatăl ei, Stere Halep. După ce a participat la meciul dintre Farul Constanța și Dinamo București (scor final 0-2), unde a fost prezent în tribuna de onoare în calitate de apropiat al lui Gică Hagi, tatăl tenismenei a făcut primele declarații despre situația fiicei sale.

„E foarte bine Simona, așa cum ați văzut când a fost la aeroport. Încrezătoare? Sigur că da, sigur că da. Dumnezeu rezolvă toate problemele”, a declarat Stere Halep.

 

Facebook Comments Box
Anamaria Ioana

Recent Posts

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

6 days ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

6 days ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

1 week ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

1 week ago

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

2 weeks ago