Connect with us

International

Facebook și Instagram nu funcționează: Utilizatorii întâmpină o problemă cu mesajul „sesiune expirată” care blochează accesul.

Stefania Heinz

Published

on

Facebook și Instagram sunt indisponibile după-amiază, iar mii de utilizatori nu își pot accesa conturile.

Dacă încerci și nu reușești să accesezi conturile tale de Facebook și Instagram după-amiaza aceasta, nu ești singur.

Se pare că aplicațiile de social media sunt indisponibile pentru cei mai mulți utilizatori – și Facebook Messenger și Threads sunt raportate ca nefuncționale. Problemele par să fi început în jurul orei 15:20, iar indisponibilitatea este încă în desfășurare, fără nicio informație cu privire la momentul când va fi remediată.

Utilizatorii au fost întâmpinați cu un mesaj de “sesiune expirată” sau “eroare neașteptată”. Această problemă pare să afecteze utilizatorii site-urilor la nivel global.

Downdetector, care monitorizează întreruperile în întreaga lume, arată peste 160.000 de rapoarte privind nefuncționarea Facebook-ului. Instagram are peste 40.000 de rapoarte, făcând ca aceasta să fie una dintre cele mai mari probleme pentru Meta (care deține ambele platforme) din ultimii ani.

Image

Nu este clar ce provoacă problemele, dar mulți utilizatori de Facebook și Instagram s-au grăbit să se îndrepte către rivalul de pe site-ul social X (fostul Twitter). Problema a devenit curând un subiect de tendință pe Twitter, cu sute de utilizatori postând frustrarea lor sau întrebându-se ce s-a întâmplat.

Unul dintre primii utilizatori care au postat a spus: “Facebook este indisponibil. Nu pot accesa contul meu,” în timp ce un altul a adăugat: “Facebook Indisponibil/ Instagram Indisponibil totul în Meta este indisponibil.”

Utilizatorii au raportat că se simt îngrijorați că au fost deconectați și întâmpinați cu un mesaj care le spunea că parola lor era incorectă, ca și cum ar fi fost hackuiți – totuși, nu există dovezi în acest sens în acest moment.

Facebook Messenger rulează ca o aplicație separată pe majoritatea dispozitivelor mobile. Utilizatorii raportează, de asemenea, că aplicația și funcția lor Messenger nu funcționează în acest moment. Oamenii se confruntă cu același mesaj că au fost deconectați.

Serviciul de mesagerie WhatsApp este, de asemenea, deținut de Meta, dar se pare că funcționează așa cum face de obicei.

Este foarte rar ca aplicațiile Meta să aibă astfel de probleme majore și, sperăm, echipa lor tehnică va încerca cu disperare să remedieze problema cât mai curând posibil. Cauza problemei este în prezent necunoscută și așteptăm mai multe informații cu privire la momentul când accesul la conturi va fi restabilit.

Meta a fost contactată pentru a comenta.

Facebook Comments Box
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

International

Un asteroid tocmai a lovit Pământul și a ars deasupra Filipinelor

Stefania Heinz

Published

on

Cu ochii omenirii privind constant cerul, este rar ca un asteroid să se strecoare asupra noastră.

Cu toate acestea, exact asta s-a întâmplat în această dimineață în Filipine.

Asteroidul 2024 RW1, detectat cu doar câteva ore mai devreme de Catalina Sky Survey de la NASA, a ars inofensiv într-o strălucire strălucitoare peste insula Luzon.

Deși unele rapoarte susțin că „a lovit Pământul”, asteroidul de un metru pur și simplu sa dezintegrat în atmosferă, mult prea mic pentru a provoca vreun rău. Un videoclip din nordul Luzonului a surprins scurta afișare de foc, în timp ce asteroidul a creat o coadă care a dispărut rapid.

Este doar a noua oară când observăm un asteroid înainte de a ajunge pe Pământ, deși Agenția Spațială Europeană (ESA) estimează că asteroizi de dimensiunea unui metru lovesc planeta la fiecare două săptămâni. Deși această surpriză ar putea părea neliniştitoare, faptul că un obiect atât de mic a fost detectat cu câteva ore înainte de impact este liniştitor.

Dacă ar fi fost suficient de mare pentru a provoca pagube, ar fi fost depistat mult mai devreme. Istoria, însă, ne amintește că nu toți asteroizii sunt atât de benigni. În 2013, meteorul Chelyabinsk a provocat daune semnificative peste Rusia, iar impacturi și mai catastrofale, cum ar fi evenimentul Chicxulub care a distrus dinozaurii, au remodelat istoria Pământului.

2024 RW1 a fost un eveniment frumos, inofensiv, dar o amintire că planeta noastră nu este singură în vastul cosmos imprevizibil.

Facebook Comments Box
Continue Reading

International

ROMÂNIA LOCUL I IN LUME🇹🇩

Maria Costea

Published

on

ROMÂNIA LOCUL I IN LUME🇹🇩

România se clasează pe locul 1 în clasamentul pe medalii după Campionatele Mondiale de Canotaj 2024 din St. Catharines, din Canada.
Competiţia s-a desfăşurat în perioada 18-25 august şi a reunit toate cele trei categorii de vârstă: Juniori (Under19), Tineret (Under23) şi Seniori (probe non-olimpice).


Federaţia Română de Canotaj a reuşit să obţină un total de 7 medalii de aur: 4 la Juniori, 2 la Tineret şi 1 la Seniori.
România este astfel prima în clasamentul general pe medalii, înainte de Marea Britanie, Germania şi Italia.
Felicitari !🇹🇩

Sursa: Mediafax

Facebook Comments Box
Continue Reading

Actualitate

Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat (Video)

Dani Muresan

Published

on

Fostul președintele Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat în timpul unui miting din districtul Butler, unde mulțimea a fost martora unor momente dramatice. „Președintele Trump mulțumește forțelor de ordine și primilor respondenți pentru reacția lor rapidă în timpul acestui act odios,” a declarat purtătorul de cuvânt Steven Cheung într-un comunicat. „El este bine și este examinat la o unitate medicală locală. Vor urma mai multe detalii.”

Serviciul Secret a confirmat într-un comunicat că „fostul președinte este în siguranță.”

Procurorul districtului Butler, Richard Goldinger, a declarat într-un interviu telefonic că presupusul atacator a fost ucis și cel puțin un participant la miting a fost omorât.

Incidentul a avut loc în timpul ultimului miting al lui Trump înainte de deschiderea Convenției Naționale Republicane de luni. Trump, candidat prezumtiv al Partidului Republican, prezenta un grafic cu cifrele traversărilor ilegale la graniță când au început să răsune focuri de arma prin mulțime.

Când s-a auzit prima explozie, Trump a spus „Oh” și și-a dus mâna la ureche în timp ce alte două bubuituri se auzeau și el s-a aplecat. În acel moment, cineva se poate auzi spunând lângă microfonul de la pupitrul lui Trump, „Culcați-vă, culcați-vă, culcați-vă, culcați-vă!” în timp ce agenții l-au imobilizat pe fostul președinte.

Trump putea fi văzut mai târziu ducând mâna dreaptă spre față, părând să aibă sânge pe față. S-a ascuns rapid în spatele podiumului în timp ce agenții din echipa sa de protecție s-au grăbit pe scenă și se auzeau țipete din mulțimea de câteva mii de oameni. Focurile de arma au continuat în timp ce agenții aveau grijă de el pe scenă.

Mulțimea a aplaudat când Trump s-a ridicat și a făcut un gest de victorie cu pumnul, semnalizând că era bine. Cortegiul său a părăsit ulterior locul, însă starea sa nu era cunoscută imediat.

Poliția a început evacuarea terenului de târguri la scurt timp după ce Trump a părăsit scena, descriind zona ca pe o scenă a unei crime. Investigațiile continuă pentru a determina motivele și detaliile exacte ale acestui incident șocant.

 

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite