Categories: Turda

TurdaNews – Flaviu Sâsâeac: „Ne-am trezit pe cap în etapa a 3-a cu același cuplu format din Cazan și Suliman, când întâlnim CSM București într-un meci crucial pentru obiectivul nostru”

Flaviu Sâsâeac, președintele AHC Potaissa Turda, continuă duelul „de la distanță” cu președintele FRH, Constantin Din.

Președintele clubului turdean a criticat modul în care este condusă Federația, dar și modul în care se fac delegările în partidele Turzii.
În primul rând, Sâsâeac a criticat înființarea campionatului de tineret, care, conform președintelui turdean, a dus la dispariția a 30 de echipe.

Flaviu Sâsâeac a declarat pentru GSP:
„S-au pierdut dintr-un foc 19 echipe la masculin și 11 echipe la feminin! 30 de echipe de handbal cu o medie de 16 jucători per echipă înseamnă 480 de jucători in minus!
Amatorismul distructiv și imaginația totalmente neprolifică a unei persoane care a ales să managerieze handbalul «după ureche», care nu are niciun fel de experiență si expertiză în a conduce măcar un club, d-apăi o federație întreagă, în ciuda nenumăratelor avertismente din partea celor care sunt de zeci de ani în fenomen, au condus la acest real dezastru, de a pierde sute de handbaliști printr-o singură decizie!
Suntem în pragul colapsului și ei nici măcar nu realizează consecințele dezastruoase ale deciziilor pe care le impun.”
Flaviu Sâsâeac nu a „scăpat” nici modul în care s-au făcut delegările. La duelul de luni, contra celor de la CSM București, au fost delegați doi arbitrii din București, care, conform surselor GSP, sunt apropiați ai conducerii FRH.

„Mie nu au ce să-mi facă, fiind membru în CA, dar după cum rezultă din lista de delegări a arbitrilor pentru etapele 2 si 3, clubul Potaissa Turda pare a fi cel care poate să plătească prețul adevărului prezentat. Ne-am trezit pe cap în etapa a 3-a cu același cuplu format din Cazan și Suliman, când întâlnim CSM București într-un meci crucial pentru obiectivul nostru.
Imaginați-vă ce va fi la acel meci știindu-se că acești arbitri sunt băieții de suflet ai actualului președinte al FRH, iar eu mă aflu în opoziție față de politica lui falimentară în materie de administrare a handbalului romanesc.” a declarat Sâsâeac pentru GSP.
Cazan/Suliman au condus duelul dintre Steaua și Potaissa, când au făcut mai multe greșeli în defavoarea echipei turdene.

Source link

Facebook Comments Box
Calin Roman

Recent Posts

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

2 weeks ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

2 weeks ago

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

2 weeks ago