Categories: Turda

TurdaNews – Te crucești când vezi ce descoperă polițiștii pe drumuri, în zona Turzii: Drogați, fără permis sau beți la volan! (vezi cazuri concrete)

Polițiștii din Turda și Câmpia Turzii desfășoară constant acțiuni de control în trafic, atât pentru depistarea conducătorilor auto care pun în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, cât și pentru impunerea unei conduite prudente, respectiv prevenirea incidentelor negative.
Totodată, IPJ Cluj le reamintește conducătorilor auto că, ca urmare a intrării în vigoare a modificărilor legislative aduse Codului penal, în cazul conducerii sub influența alcoolului sau substanțelor interzise ori fără permis de conducere, dacă are ca urmare un accident din care a rezultat decesul unei persoane, instanța de judecată va aplica în mod obligatoriu pedeapsa cu închisoarea, fără posibilitatea suspendării executării pedepsei.
Tânăr de 22 de ani, din Turda, drogat la volan!
La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 21.45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au oprit pentru verificări autoturismul condus pe strada Hațegului, de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Turda.
Testarea acestuia cu aparatul drugtest a indicat prezența substanțelor interzise, fiind astfel condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Șofer din Turda, prins beat la volan pe strada Laminoriștilor din Câmpia Turzii
La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 20.20, polițiștii municipiului Câmpia Turzii au depistat un conducător auto, de 50 de ani, din municipiul Turda, care se deplasa pe strada Laminoriștilor, deși era sub influența alcoolului.
Testarea bărbatului cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, rezultat în baza căruia acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Prin Frata, ziua în amiaza mare, cu permisul suspendat
La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii Secție 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 150 în localitatea Frata. La volan a fost identificat un tânăr, de 20 de ani, din județul Cluj, care avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.
Din cercetări a rezultat că autovehiculul condus de acesta i-ar fi fost încredințat de către un bărbat care cunoștea faptul că nu avea dreptul de a conduce vehicule.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și încredințare a unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.
Bărbat din Câmpia Turzii, prins băut la volan
În data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 19.00, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN1 – E81, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Câmpia Turzii.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Source link

Facebook Comments Box
Calin Roman

Recent Posts

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

2 weeks ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

2 weeks ago

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

2 weeks ago