Connect with us

Social

Cluj – Are dreptate? Un mănășturean refuză să elibereze parcarea și blochează asfaltarea, pentru că nu are unde muta mașina – VIDEO

Published

on

Cluj - Are dreptate? Un mănășturean refuză să elibereze parcarea și blochează asfaltarea, pentru că nu are unde muta mașina - VIDEO

Interlopul Nelson Mondialu a devenit activist civic și acuză Poliția Locală că nu ia măsuri împotriva unui vecin, care blochează cu mașina lucrările de asfaltare, de la blocul lui. Șoferul refuză să mute mașina din parcare, pentru că nu are unde să o pună. Nelson Mondialu a făcut un circ în stilul lui, urlând pe stradă pentru a găsi șoferul. Poliția Locală nu era nicăieri, după ce șoferul protestatar i-a amenințat.
”Domnule Emil Boc. Uitați ce poliție locală aveți. Oamenii ăștia lucrează și au întrerupt lucrarea pentru că unu de la noi din bloc zice că protestează pentru că nu are unde să își pună mașina. A lăsat-o acolo. A venit poliția comunală și nu i-a făcut nimic. Nici nu a luat-o și nici nu a mutat-o. Știți de ce, domnule primar? Pentru că a zis că dacă i-o mută îi dă în tribunal. Păi și atunci cine îi plătește pe oamenii ăștia că stagnează lucrarea. Tractoarele astea costă o groază de bani. Muncitorii costă o groază de bani. Din cauza lui ăsta… nu știu a cui e mașina, dar de foarte șmecher. E foarte, foarte șmecher. Domnule primar, Emil Boc, așa oameni ați pus la poliția locală? Vă rog frumos. Așa oameni la care le e frică de amenințări”, a spus interlopul civic Nelson Mondialu.Un alt locatar a spus că proprietarul a mutat mașina miercuri, iar joi a pus-o la loc. ”A zis că să vadă pe care are îndrăzneala să pună mâna pe mașina lui”, a spus locatarul.”Băi, care ești proprietar la mașina asta? Băi, nerușinatule!”, a strigat Nelson Mondialu.”Vă rog să distribuiți clipul pentru a se vedea ce poliție locală are Primăria. Dacă parchezi din greșeală într-o parte și sună cineva că l-ai blocat, repede îți ridică mașina, dar aici că trebuie oamenii să lucreze e blocat”, a mai spus Nelson Mondialu. 
Știri de Cluj i-a cerut un punct de vedere primarului Emil Boc, pentru a afla poziția edilului, așa cum cere Codul Deontologic. Când îl vom avea, îl vom prezenta public. Reamintim că și zilele trecute i-am cerut puncte de vedere, dar nu a răspuns la nicio solicitare.

Source link

Facebook Comments Box

Social

Alertă de inundații în Cluj. Un cod galben a fost emis de Institutul Naţional de Hidrologie

Published

on

Alertă de inundații în Cluj. Un cod galben a fost emis de Institutul Naţional de Hidrologie

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis, sâmbătă, o avertizare Cod Galben pentru județul Cluj.Hidrologii arată că până duminică la ora 24.00, se pot înregistra creşteri importante de debite şi niveluri ca urmare a propagării viiturilor formate în amonte, cu posibile depăşiri ale cotelor de apărare şi scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale ca urmare a precipitaţiilor prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării pe râuri din Cluj, Maramureş, Satu Mare, Bistriţa-Năsăud, Bihor, Sălaj și Alba.
În județul Bistrița-Năsăud vremea rea a făcut ravagii. Noaptea trecută, cel puțin 15 gospodării din localitatea Măgura Ilvei au rămas izolate și mai multe drumuri au fost acoperite de ape, după ce râul Ilva a ieșit din matcă.

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Social

Avertizare meteo ANM: Cod galben de vânt în Cluj! Din această noapte vremea se schimbă radical

Published

on

Avertizare meteo ANM: Cod galben de vânt în Cluj! Din această noapte vremea se schimbă radical

Meteorologii au emis două alerte cod galben de vânt puternic, valabile în aproape jumătate de țară până duminică. Prima avertizare vizează 21 de județe, cea de-a doua zece. Vremea va intra într-un proces de răcire semnificativă, începând cu regiunile vestice. De Cod Galben este vizat și județul Cluj.Din această noapte vremea va intra într-un proces de răcire semnificativă, începând cu regiunile vestice.
În intervalul sâmbătă, ora 12.00 – duminică, ora 3.00, vântul va avea intensificări în Banat și în Crișana, cu viteze în general de 55…65 km/h. În Carpații Occidentali și Meridionali, iar seara și noaptea și în Carpații Orientali vor fi rafale de 60…80 km/h, iar la altitudini mai mari de 1700 m, peste 90…100 km/h.Intensificări ale vântului, cu viteze de 45…55 km/h, vor fi pe arii mai restrânse și în restul teritoriului.Prima alertă vizează județele: Cluj, Bihor, Sălaj, Alba, Arad, Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara, Mehedinți, Gorj, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Argeș, Harghita, Bacău, Neamț, Mureș, Suceava, Bistrița- Năsăud și Maramureș.O altă avertizare cod galben anunță, de duminică, ora 3.00, până la ora 14.00, că în Carpații Orientali vântul va avea intensificări cu viteze de 60…80 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m vor fi rafale de 90…110 km/h.Cea de-a doua avertizare a fost emisă pentru județele Maramureș, Bistrița-Năsăud, Suceava, Mureș, Neamț, Harghita, Bacău, Covasna, Vrancea și Buzău.

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Social

Clujenii, nemulțumiți de calitatea lucrărilor la malul Someșului de pe strada Dragalina: „Trotuarul, mai lat decât trebuie, mizerie cruntă pe mal”

Published

on

Clujenii, nemulțumiți de calitatea lucrărilor la malul Someșului de pe strada Dragalina: „Trotuarul, mai lat decât trebuie, mizerie cruntă pe mal”

Clujenii au întâmpinat ziua de 1 Decembrie cu un oraș sufocat de șantiere și lucrări făcute cu „jumătate de măsură”. Oamenii spun că trotuarul de pe strada General Dragalina este mult prea lat și va duce la încetinirea traficului, de asemenea este mizerie cruntă pe mal, lucru de care nimănui nu-i pasă.„Astăzi m-am plimbat puțin Astoria – Pod Elisabeta.
Zona de la cascada – Astoria. Apare și ceva verdeață și poate plantează 5-6 copaci. De ce au tăiat ce era?2.Trotuarul până la podul Elisabeta. Cred că este mai lat decât trebuia (2 autobuze se descurcă doar cu încetinire ceea ce duce la dopuri în trafic).Mizeria cruntă de pe mal…De ce nu dă Primăria amenzile la Apele Române?Balustrada nouă este mare mizerie, o rușine. Nota 7.5”, a relatat un clujean pentru „Clujul civic”.

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite

Copyright © 2023 iLoveYouCluj. Webdesign & Marketing - iPublicitate