Connect with us

Social

Wuhan arde peste 300 de cadavre zilnic, în două centre de cremare

Published

on

Epidemia cauzată de noul coronavirus Wuhan s-a răspândit pe întinsul Chinei şi în alte ţări, însă din cauza muşamalizării şi blocadei informaţionale, statisticile oficiale publicate de China nu reflectă situaţia reală.

Wuhan arde peste 300 de cadavre zilnic, în două centre de cremare

Wuhan arde peste 300 de cadavre zilnic, în două centre de cremare#wuhan #coronavirus #epidemiedecoronavirus

Posted by I Love You Cluj on Tuesday, February 11, 2020

O investigaţie Epoch Times a aflat că, în 3 februarie, numărul cadavrelor arse în două centre din provincia Hubei era mai mare decât numărul morţilor admis în mod oficial de regimul comunist chinez de la începutul epidemiei.

Epoch Times a intervievat directorii unor centre funerare din provincia Hubei, inclusiv făcând vizite neanunţate.

Un crematoriu din Hubei ardea 116 noi victime ale epidemiei de coronavirus zilnic

You Hu (pseudonim), şeful unui centru funerar din Hubei, ne-a dezvăluit: „Mai am putin şi cad jos, suntem sub mare presiune”.

El se plângea că personalul casei funerare este foarte obosit: „Eşti fericit dacă poţi dormi două-trei ore pe zi, aici”. “Am primit 127 de cadavre ieri şi am ars 116. Printre acestea, 8 aveau certificate de deces cu pneumonie cauzată de virusul Wuhan şi 48 declarate suspecte”. Restul, nu.

Centrul funerar din afara oraşului Hankou este „ocupat până la epuizare”. Referitor la centrul funerar din oraş, care este responsabil de zona metropolitană Hankou, You Hu a spus: „Am trecut pe la cei din Hankou. Volumul incinerărlor este chiar mai mare decât al meu, iar presiunea la ei este mai mare decât la mine”.

Potrivit declaraţiilor lui You Hu, centrul său are 18 cuptoare de cremare, dar numai 11 sunt funcţionale, iar un cuptor are nevoie de cincizeci de minute pentru a arde un cadavru.

După calcule sumare, ar reieşi că în centrul lui You Hu se pot arde în prezent până la 316 de cadavre pe zi [11X24hrX (60mins / 50mins) = 316].

În realitate, în ajunul primului val de decese cauzate de epidemia de virus Wuhan, luând ca exemplu 3 februarie, salonul funerar a ridicat 127 de cadavre şi a ars 116 în aceeaşi zi.

Judecând după politica actuală a Partidului care stipulează că toate cadavrele provenite în urma îmbolnăvirii cu virus Wuhan să fie incinerate imediat, centrele de cremare trebuie să acorde prioritate arderii acestora. În general, cadavrele persoanelor decedate din alte cauze nu pot fi arse în aceeaşi zi din cauza culturii funerare, ritualurilor şi altor motive. Pe baza acestui lucru, se poate deduce că cei 116 morţi au decedat, practic, de pneumonie cauzată de virusul Wuhan, sau cel puţin suspecţi. Cu alte cuvinte, mai mult de 90% (116/127) din cadavrele procesate de acest salon funerar erau victime ale epidemiei de coronavirus.

Casa funerară Hankou arde cel puţin 225 de victime ale pneumoniei coronavirus pe zi

Site-ul centrului funerar din oraşul Hankou precizează că este echipat cu 30 de cuptoare de cremare hi-tech. Cu toate acestea, anchetatorii Epoch Times au aflat că în prezent existau 20 de cuptoare de cremare funcţionale 24 de ore pe zi.

Pe baza datelor precizate de You Hu, un mic calcul arată că centrul din oraşul Hankou poate arde în prezent până la 576 (20X24X1,2 = 576) cadavre pe zi.

Deşi cuvintele lui You Hu au confirmat zvonurile conform cărora se ard cadavre în continuu, el a dezvăluit că „arderea cadavrelor se face fără prea mare întârziere”, „în principal pentru că nu putem răspunde cerinţelor în timp util.” Cu alte cuvinte, la salonul de înmormântare din afara oraşului şi centrul din oraşul Hankou, cele mai mari blocaje de procesare sunt în prezent în primul rând capacitatea de transport, iar al doilea rând insuficienţa personalului – angajaţii sunt prea obosiţi pentru a lucra ore suplimentare şi nu pot continua.

You Hu a spus că pe 3 februarie existau 9 vehicule funerare arondate centrului său funerar. “În trecut, o maşină transporta un cadavru, iar acum duce cel puţin două. Apoi, dacă scoateţi scaunul de pe dubele care nu sunt dricuri veţi putea transporta şapte sau opt odată”.

Potrivit rapoartelor mass-media locale şi anunţurilor Departamentului pentru Afaceri Civile Hubei, se ştie că centrul de cremare Hankou avea anterior nouă dricuri.

La 20 ianuarie, Biroul pentru Afaceri Civile Wuhan a stipulat că înmormântările din Hankou ar trebui să primească rămăşiţele pacienţilor cu pneumonie cauzată de coronavirus, iar alte case funerare să se ocupe de cadavrele obişnuite.

Cu toate acestea, în jurul datei de 22 ianuarie, numărul deceselor cauzate de pacienţii cu virus Wuhan a început să crească, iar Departamentul de afaceri civile a fost obligat să lase mai multe centre funerare să proceseze cadavrele pacienţilor.

Departamentul Provincial pentru Afaceri Civile Hubei a suplimentat 10 vehicule funerare pentru „susţinerea înmormântărilor din Wuhan” şi a întărit în principal infrastructura din Hankou. Potrivit anunţului Departamentului pentru Afaceri Civile Hubei, numărul dricurilor arondate centrului din Hankou a crescut la 16.

Dacă centrul de cremare al lui You Hu procesa 127 de cadavre pe baza a 9 dricuri, numărul cadavrelor care pot fi transportate cu 16 dricuri este de aproximativ 225.

Din acest calcul bănuim că, în prezent, centrul funerar din Hankou ar fi putut arde până la 576 de cadavre pe zi, dar din cauza constrângerilor de transport (16 dricuri), în prezent, arde aproximativ 225 de cadavre produse de epidemia de coronavirus, zilnic.

Numărul incinerărilor zilnice la mai multe case funerare a depăşit numărul total al deceselor admise de Partidul Comunist

Potrivit informaţiilor dezvăluite de You Hu, în Wuhan există 8 case funerare municipale, dintre care Wuchang Funerar Home gestionează cadavrele victimelor infecţiilor cauzate de epidemia de coronavirus de la 8 spitale din cele 23 arondate în Wuhan.

Casa este responsabilă în principal pentru Wuchang şi Hanyang; Hankou Funeral Parlor are grijă de alte 8 spitale, responsabil în principal de districtele Jiang’an, Jianghan, Tongkou şi Dongxihu; Qingshan Funeral Parlor este responsabilă pentru 2 spitale din districtul Qingshan; restul de 5 spitale sunt luate la procesare de către centrele din Caidian, Jiangxia, Huangpi, Xinzhou. Conform informaţiilor publice din sectorul funerar, în casa funerară din districtul Caidian există 10 cuptoare. În centrul funerar din districtul Huanghua – 7.

Reporterul Epoch Times a intervievat directorii salonului funerar din districtul Xinzhou. A dat peste aceeaşi situaţie: „acum este foarte multă presiune, iar angajaţii lucrează ore suplimentare în continuu şi sunt obosiţi. Aproximativ 30 de cadavre au fost procesate”.

Presupunând că: 30 de cadavre pe zi, cu 9 cuptoare de cremare la centrul funerar din districtul Xinzhou lucrând 24 de ore pe zi; chiar şi cu acest calcul, cinci case funerare asemănătoare cu cele din Qingshan şi Xinzhou, care procesează acum doar 30 cadavre pe zi, dintre care aproximativ 9 sunt victime ale virusului Wuhan, asta înseamnă că cinci case funerare din Wuhan au ars cel puţin 135 de noi victime ale epidemiei de coronavirus în fiecare zi.

Acestea se adaugă la cele 116 arse în centrul lui You Hu şi cele 225 din casa funerară Hankou. Ajungem la concluzia că centrele de cremare au ars cel puţin 476 de cadavre cauzate de epidemia de coronavirus zilnic, în jurul datei de 3 februarie.

Dar autorităţile chineze au declarat pe 3 februarie că numai 425 de persoane au murit la nivel naţional.

Cu alte cuvinte, numărul cadavrelor arse la aceste case funerare din Hubei a depăşit cifra oficial recunoscută de China.

Un secret întunecat ascuns de certificatul de deces

Epoch Times a constatat că din cele 127 de cadavre primite de You Hu pe 3 februarie, doar 8 aveau la motivul morţii infecţia cu coronavirus şi doar 48 aveau decese “suspecte de coronavirus”. Totuşi, numărul celorlalte – 71 – este în mod evident mult mai mare decât numărul normal al cadavrelor în perioadele normale pe care le procesează centrul. De unde provin? Evident, au de a face cu epidemia curentă. Atunci de ce motivul morţii nu este declarat cum trebuie?

La centrul de pompe funebre Xinzhou situaţia este şi mai bizară. Din cele 22 de cadavre primite pe 3 februarie, doar 3 aveau motivul oficial “pneumonie generată de infecţie cu coronavirus”.

Care este secretul din spatele acestui lucru?

Un document al guvernului districtului Yangxin, provincia Hubei, dezvăluie şmecheria.

Pe 29 ianuarie, Guvernul districtului Yangxin a emis „Comunicarea privind cooperarea cu departamentele de afaceri civile în tratarea corectă a deceselor motivate de pneumonie”, care menţiona în mod explicit că decesele confirmate şi suspectate trebuie să fie incinerate imediat. Dacă au murit în instituţii non-medicale sau dacă nu se poate stabili precis cauza morţii, certificatele de deces vor fi eliberate de punctul sanitar local, pentru a se putea incinera cadavrul.

Situaţia este folosită pentru a ascunde motivul real al decesului. În momentul în care majoritatea spitalelor nu au suficiente kituri de testare – nu pot stabili exact cauza bolii, deşi pacienţii au simptome evidente. Există multe cazuri documentate de Epoch Times, în care oamenilor li se refuză testarea, astfel că nu sunt declaraţi oficial ca având infecţii cu coronavirus.

Astfel că aceştia sunt trimişi în centre de carantină. Dacă mor, certificatele lor nu pot stipula exact că motivul decesul este infecţia cu coronavirus.

Atât presa continentală, cât şi cea din Hong Kong au transmis că deseori certificatul de deces al victimelor în urma decesului cauzat de virusul Wuhan nu indică în mod corect cauza decesului – ci alte motive precum „pneumonie severă” şi „insuficienţă respiratorie“.

Cu alte cuvinte, statistic vorbind, marea majoritate a chinezilor răpuşi de virusul Wuhan nu pot obţine un certificat de deces adevărat, ci primesc doar un certificat de deces eliberat de un post sanitar local, pentru incinerare.

Epoch Times şi alte media din ţară şi din străinătate au raportat anterior că marea majoritate a rezidenţilor din Wuhan care sunt suspecţi de infectare cu coronavirus şi sunt grav bolnavi, nu pot aştepta ca testele să confirme diagnosticul, pentru că nu sunt suficiente kituri. Mai mult, deoarece spitalul nu are resurse de bază, cum ar fi paturile, aceşti pacienţi se duc acasă, lucru care face foarte probabilă transmisia la membrii familiilor lor. Apoi mulţi dintre ei mor în tăcere, în apartamentele lor.

În cadrul acestei investigaţii speciale despre centrele din Hubei, atât You Hu cât şi casa funerară Xinzhou au confirmat anchetatorilor că majoritatea rămăşiţelor nu sunt luate de la spital, ci direct de la casele decedaţilor.

You Hu a spus: „Am făcut o statistică acum câteva zile, 38% au fost primiţi de spital, iar 61% au murit acasă”. „Starea medicală este foarte proastă, dacă vă gândiţi, peste 60% mor acasă ”.

„Nu-i credeţi pe câinii de funcţionari”, a adăugat You Hu furios, „Dacă va continua aşa nici nu vreau să îmi imaginez!”

Source Link

Facebook Comments Box

Social

Caz de coronavirus CONFIRMAT la Cluj

Published

on

Autoritățile au confirmat două noi cazuri de coronavirus în România. Este vorba e un bărbat din Maramureș, internat la Cluj, și o femeie din Timișoara.

Bărbatul de 44 de ani, din Maramureș, este internat la Clinica de Boli Infecțioase din Cluj. Acesta a venit din zonele Veneto și Lombardia și a fost internat în carantină al Cluj, pentru efectuarea testelor, având simptomatologia specifică cazurilor de coronavirus.

Directorul medical al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj, dr. Violeta Briciu, a explicat într-o conferință de presă, vineri, la ora 13.30, că la ora respectivă se făceau teste pentru doi pacienți cu suspiciune, unul este din Maramureș, și un tânăr din Cluj-Napoca. Detaliile sunt în clipul video de mai jos. Testele se fac cu ajutorul unor kituri primite de Spitalul de Boli Infecțioase, în număr de 100.

În jurul orei 14.40, prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, a confirmat că a primit telefonic informația că testele au ieșit pozitive în cazul bărbatului din Maramureș. 

Dr. Violeta Briciu a declarat că testele care se fac durează circa 8 – 10 ore. Despre cei doi pacienți, medicul citat a spus că sunt  pe secția special amenajată pentru suspectții de coronavirus. ”Au simptomatologie respiratorie. Deja intră în terminologia de caz suspect. Ei s-au întors din zonele care impun carantină, din zonele Veneto, Lombardia”, a spus dr.  Violeta Briciu.

Source Link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Social

Epidemia care lovește la 100 de ani – coincidență sau mână criminală?

Published

on

 by Stela Spataru

Panica pune încet-încet stăpânire pe întreaga lume pe măsură ce bilanțul epidemiei de coronavirus din China se agravează. La ora actuală sunt 81 de morți și aproape 3000 de cazuri la nivel mondial.

Panica pune încet-încet stăpânire pe întreaga lume pe măsură ce bilanțul epidemiei de coronavirus din China se agravează. La ora actuală sunt 81 de morți și aproape 3000 de cazuri la nivel mondial.
În timp ce organizațiile internaționale se codesc să declare o pandemie, oamenii și-au adus aminte că acum 100 de ani, în 1920, lumea se confrunta cu epidemia de gripă spaniolă, debutată în 1918.
Ce e și mai ciudat este că și la 1820 lumea se lupta cu o epidemie de holeră, care a decimat Asia.
Coincidența-coincidențelor, la 1720, epidemia de ciumă bubonică din Europa a distrus populația orașului francez Marseille.

La fiecare 100 de ani o epidemie, iar numărul victimelor din ce în ce mai mare.

1720: Marea Ciumă din Marseille a făcut 50.000 de morți în oraș și încă 50.000 în provinciile învecinate.
1820: Bilanțul holerei care a lovit Asia și a ajuns până în Europa nu a putut fi niciodată stabilit. Ne putem face doar o idee despre mortalitatea ridicată a epidemiei dacă ținem cont că numai în Bangkok au murit 30.000 de oameni.
1920: Gripa spaniolă a fost un dezastru greu de imaginat – 500 milioane infectați la nivel mondial. Estimările privind morții merg de la 50 la 100 de milioane de oameni.

Este prea devreme să spunem ce ne așteaptă de la actuala epidemie, dar perspectivele sunt înspăimântătoare. Potrivit specialiștilor, rata mortalității în cazul infecției cu coronavirus este de 15%, mult mai mult decât alte infecții similare, în care mortalitatea este de doar 3%.
La fel de grav este faptul că specialiștii chinezi au anunțat că boala se poate transmite încă din perioada de incubație, cu mult înainte ca purtătorul să dea semne de boală. Această posibilitate face ca toate măsurile de control luate pe glob să fie inutile. Controalele de pe aeroporturi nu servesc la nimic dacă un pasager purtător de coronavirus se prezeintă perfect sănătos, fără febră, fără măcar să strănute. Este foarte posibil ca oamenii aceștia să umble o săptămână sau două printr-un oraș european, împrăștiind coronavirusul în stânga și-n dreapta.

Am putea crede că este un mod prin care planeta mai reduce din populație, dar la fel de bine ne putem întreba dacă nu este vorba de forțe obscure care încearcă același lucru. Tot mai multă lume vorbește de o armă biologică, un virus scăpat din laborator sau pur și simplu un virus plantat discret – nu întâmplător în China, o țară care deranjează prin puterea economică. Iar efectele se văd, coronavirusul nu a lovit doar populația, ci și economia Chinei.

Source Link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Social

Detalii șocante! Polițistul acuzat că s-a masturbat la Iulius Mall Cluj făcea asta și la Vivo

Published

on

Subcomisar de poliție din Satu Mare, acuzat că s-a masturbat într-o cabină de probă a magazinului Bershka, din Iulius Mall Cluj, ar fi făcut același lucru și la Bershka, în Vivo Cluj.

Unul dintre agenții de pază de la magazinul din Iulius Mall Cluj, a povestit ce s-a întâmplat în 12 februarie și a declarat că subcomisarul din Satu Mare ar fi făcut asta și în trecut, dar a fost ”iertat” pentru că ar fi folosit legitimația de polițist. În plus, se știa că se masturbează și în magazinul din Vivo Cluj.

La cabina de probă a lăsat ușa întredeschisă și au văzut clienții ce făcea și ne-au anunțat. A mai fost pe aici și a făcut exact același lucru, dar atunci era șef o doamnă, care l-a lăsat să plece. A spus și atunci că este polițist. Acum, este șef un domn care nu a mai acceptat situația și a chemat poliția. 

După ce l-am scos din cabină, în 12 februarie, unui coleg i-a pus mâna în gât și i-a rupt cravata”, a spus agentul de pază.

Acesta a spus că se știe că făcea același lucru și în Vivo Cluj, tot la același magazin, și, culmea, de fiecare dată în aceeași cabină.

Subcomisarul este acum cercetat de Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj. În cursul săptămânii viitoare subcomisarul acuzat de practica ”onanismul” într-o cabina de probă va fi adus la magazin pentru reconstituire.

În data 12.02.2020 ora 16:00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către dispecerul de pază a complexului Iulius Mall, despre faptul că în jurul orei 16:00  a fost depistată o persoana de sex masculin, care practica “onanismul” într-o cabina de probă din magazinul Bershka, din incinta complexului Iulius Mall din municipiul Cluj-Napoca.  Urmare a legitimării persoanei în cauză , acesta și-a declinat calitatea de ”polițist”, avand gradul de subcomisar de politie, în cadrul SCCO Satu Mare”, precizează Poliția.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite

Copyright © 2023 iLoveYouCluj. Webdesign & Marketing - iPublicitate