Categories: Turda

TurdaNews – Descinderea unor așa-zis ”activiști civici” a agitat spiritele la Câmpia Turzii! Ce reacție a avut primarul Lojigan?! Dar PSD Câmpia Turzii?!

Descinderea unor așa-ziși ”activiști civici” pro-AUR (care de fapt trăiesc din vizualizările filmărilor cu scandaluri de pe rețelele de socializare) la Primăria Câmpia Turzii, după ce au fost la Cluj-Napoca și la Turda, cu scandaluri similare, bazate pe o regie ieftină, au generat o reacție de aprobare din partea lui Petre Pop, omul care se ocupă cu comunicarea la PSD Câmpia Turzii.
”Regretabil! Acesta este rezultatul unei administrații locale PNL care a eșuat lamentabil! Au fost agresivi, plini de sine, aroganți și violenți cu cei care îndrăzneau să nu fie de acord cu ei! În acest timp, s-au îmbogățit, și-au construit case de lux, au avut vacanțe scumpe, în timp ce orașul nostru zace în gunoaie, praf și neglijență! Imaginile vorbesc de la sine!”, a ”atacat” PSD Câmpia Turzii, pe tema materialului video prelucrat în așa măsură încât să iasă un ”scandal” (pentru vizualizări).

Nu contează că cei doi sunt ”certați” cu legea, că au o sumedenie de amenzi de plătit, că și-au abandonat copilul în favoarea acestor scandaluri… N-a contat nici măcar faptul că chiar Petre Pop a fost aproape de a fi o victimă a acestui gen de ”manifestări civice”, la protestele din februarie 2017, când casa fostului lider PSD Câmpia Turzii era să fie atacată cu borduri și cărămizi. Pentru un interes politic de moment, respectiv denigrarea taberei adverse, se susțin acțiuni care nu au ce căuta în spațiul public al normalității.

Citește și: Protestele au continuat aseară la Turda și Câmpia Turzii (VIDEO)
Am scris și pe contul meu de Facebook și am explicat ce pericole ascunde susținerea unor astfel de atitudini.

Primarul Lojigan a reacționat!
Primarul liberal Dorin Lojigan a reacționat în această după-amiază, după publicarea imaginilor prelucrate ale celor doi soți din Constanța, puși pe scandal.
”Atitudinea și acțiunile acestor persoane (care locuiesc în județul Constanta) care și-au făcut un obicei din a hărțui primari și instituții, sunt pe cât de regretabile, pe atât de periculoase. Ele au ignorat orice lege, orice formă de moralitate și mai ales elemente ale bunului simț.

Aceste activități au un scop clar și precis: minciuna, manipularea și dezinformarea publică, pentru a denigra si degrada persoane publice! 
Întotdeauna voi fi deschis la ONG-uri, mass-media, alte instituții, partide politice sau adevărați activiști civici, și mai ales cetățenilor Campiei Turzii, dar la circăreli de doi bani, care au ca scop clar denigrarea primarului, a viceprimarului, și implicit a instituției, NU! 
Dacă cineva are informații că aș încălca legea, îl rog să se adreseze autorităților competente, în fața acestora voi răspunde, nu în fața oricărui posesor de telefon mobil.
Cât îi privește pe speculanții trandafirii…  m-am obișnuit ca primarul să fie de vină pentru tot ce presupun ei ca e rău în oraș, iar ei să speculeze, josnic, orice se întâmplă în Câmpia Turzii. Asta nu e politică, e dezinformare!”, a spus primarul Dorin Lojigan.

Source link

Facebook Comments Box
Calin Roman

Recent Posts

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

2 weeks ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

2 weeks ago

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

2 weeks ago