Categories: Turda

TurdaNews – Fotbal, Cupa României – Liga a 5-a, zona Câmpia Turzii: Viitorul Transilvania Turda, UST Cornești și Progresul Boian sunt echipele calificate în semifinalele competiției! (FOTO)

Viitorul Transilvania Turda s-a calificat în semifinalele Cupei Romaniei-faza locală din Liga a 5-a, zona Câmpia Turzii, după ce astăzi, într-o partidă ce s-a desfășurat pe Stadionul Municipal din Turda, a învins cu scorul de 3-2 (1-1) pe Spicul 1958 Luna.
În primele 15 minute ale primei reprize echipa din Luna a avut o perioada de dominare, pe fondul căreia a reușit să deschidă scorul prin Mureșan Cristian. După înscrierea primului gol, meciul a devenit mai echilibrat cu o posesie mai bună a celor de la Viitorul, echipă care a egalat situația pe tabela de marcaj după golul inscris de Răzvan Moldovan. Din minutul 40, Viitorul Transilvania a rămas în 10 jucători, după ce marcatorul golului, Moldovan.R, a primit direct cartonașul roșu.
Reveniți de la cabine mult mai hotărâți, fotbaliștii de la Viitorul Transilvania trec în avantaj, după golul marcat în minutul 59 de Tavi Varga, dintr-o lovitură liberă care îl surpinde pe portarul Litean.
Următoarea fază mai importantă a partidei s-a consumat în momentul în care echipa din Turda a primit o lovitură de la 11 metri, care a fost executată de Bercea peste poartă, doar că aceasta s-a repetat pentru că portarul Litean s-a mișcat în față.

Mingea a fost așezată din nou la punctul cu var, de data aceasta de Varga, care a șutat, dar portarul Litean a avut un reflex bun și a respins balonul.
Pe finalul întâlnirii, echipa din Luna a egalat în minutul 81, printr-un șut din interiorul careului expediat de David Adrian și meciul se îndrepta spre loviturile de departajare.
La ultima fază a meciului, Viitorul Transilvania a dat lovitura după ce Cîmpean îl lansează cu o pasă excelentă pe Tavi Varga în adâncime, acesta îl vede pe Litean ieșit dintre buturi și trimite balonul peste acesta în poartă, stabilind scorul final al întâlnirii.
Viitorul Sopor – UST Cornești 2-6 (2-3)
La capătul unei partide în care s-au înscris opt goluri, câștigătoarea ultimei ediții a Cupei României-faza locală din liga a cincea, UST Cornești, și-a respectat statutul de favorită și a câștigat lejer partida de la Sopor, calificându-se astfel în semifinalele competiției.

Steaua Roșie Bolduț – Progresul Boian 2-5 (0-2)
Echipa din Boian continuă forma bună prin care trece, aceasta reușind să se califice mai departe după ce s-a impus pe terenul unei echipe care în faza trecută a competiției a reușit să câștige și a eliminat-o pe campioana ediției trecute din Liga a 5-a, zona Câmpia Turzii, respectiv Șoimii Câmpia Turzii.
Deoarece sunt trei echipe calificate în semifinale, se pare că la tragerea la sorți una dintre acestea va ajunge direct în finală, urmând ca celelalte două să joace între ele pentru accederea în finala competiției.

Source link

Facebook Comments Box
Calin Roman

Recent Posts

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

2 weeks ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

2 weeks ago

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

2 weeks ago