Connect with us

Social

Review -uri negative pentru Pescobar și Taverna Racilor. La Cluj cum va fi? ”O mare țeapă”, ”Am cheltuit peste 600 de lei și mi-am stricat seara”

Stefan Petre

Published

on

Review -uri negative pentru Pescobar și Taverna Racilor. La Cluj cum va fi? ”O mare țeapă”, ”Am cheltuit peste 600 de lei și mi-am stricat seara”

Nota în urma recenziilor de pe Google pentru Taverna Racilor este de 3.5 stele din maximum de 5 posibile. Din cei 5442 de utilizatori care au dat note localului lui Paul Nicolau, foarte mulți au fost supărați în privința prețurilor și a ofertei.Recenziile pe Google nu pot fi șterse de cei proprietarii de localuri nemulțumiți, ceea ce face ca acest sistem să fie credibil. În rest, este de notorietate că sunt șterse comentariile negative de pe rețelele de socializare.
Pescobar urmează în curând să deschidă și la Cluj-Napoca un astfel de local, dar ar putea avea surprize, pentru că aici oamenii face reclamații, dacă lucrurile nu sunt cum trebuie. Localul din București a fost închis de cei de la Protecția Consumatorilor și Pescobar a anunțat că a ”băgat adânc mâna în buzunar” pentru a remedia problemele. Cu toate acestea, recenziile continuă să fie negative. Iată câteva dintre cele mai recente recenzii postate pe google în dreptul Tavernei Racilor:”Am luat la pachet în Herăstrău-după redeschidere acum în Oct.23. Creveții pe pat de cartofi nu au fost 12 cât scrie în meniu, cartofii prăjiți fără sare max 100 g; pastele cu creveți erau o mână de paste cu cinci creveți aruncați pe lângă; calamari prăjiți max 150 g. O mare țeapă pentru care am plătit 200 RON. Fără șervețele puse în pungă, cutii mici și bucătării nu respectă gramajul”.”Chiar dacă am văzut multe reviewuri negative, am zis să încerc și eu când ajung la București, mai ales acum că după scandalul cu ANPC au renovat bucătăria și teoretic ar trebui să-și fi îmbunătățit serviciile. Eram între caracatiță și fritto-misto, dar la caracatiță am văzut ca sunt multe reviewuri negative că ar fi cauciuc așa ca am comandat vestitul „fritto-misto”, ca din toate alea tot nimeresc ceva bun. Nu m-a dat pe spate nimic, banal totul, dar menționez doar părțile care chiar au fost negative, de asta am dat 3 din 5. Inelele de calamar și tentaculele puteai să le folosești pe post de guma de praștie (bine că nu am comandat caracatița că nu aveam ce să mănânc).Creveții aveau mațul acela care știe toată lumea că trebuie scos, primii i-am mâncat fără să mă uit, dar la al 3-lea am simțit un gust amărui… L-am desfăcut pe următorul să mă uit, avea mațul acela verde (îmi e ciudă că nu m-am gândit să fac poză și la detaliul ăsta, dar nu m-am dus chitit să las review). De acolo n-am mai putut mâncă nimic. În rest cum am zis mai sus, banal, toate cu gust fad, poți să mănânci daca îți e foame, dar nu recomand pentru vreun gust special. In plus de asta, la cat se țin ei de restaurant de fiță, dacă tot dau cola la 15 lei, măcar sa servească cola la sticlă de sticlă de 0.33ml sau 0.25ml, nu la doza ca sărăciile. Atașez 2 poze, una înainte si una după, ca să va dați seama cât am putut mânca (vorba aia, atât s-a putut)”.”Pe Instagram toate comentariile sunt șterse și am uitat să citim recenziile. Îmi pare foarte rău că am cheltuit peste 600 de lei și am stricat seara”.”La pomul lăudat nu te duce niciodată cu sacul. Prețuri aberant de mari pentru ce oferă”.”Servirea a fost rapidă, însă mâncarea a fost super rece și nu pe măsura așteptărilor și prețurilor!”.”Un loc de accesat ca să nu rămâi cu gândul la el! E bine amplasat, e o priveliște drăguță! Cu mâncarea nu-s lămurit…ulei aromatizat descris ca sos, lipsă sare din preparate, etc”.”Nu îl recomand deloc, foarte scump pentru ce oferă. Opțiuni pentru vegetarieni: Nu prea multe”.”Am căutat pe google programul și arăta că este deschis, am mers aproape 500 de km până acolo special și am găsit-o închisă, puteați măcar să reactualizați programul :))”.Pescobar dă târcoale Clujului încă din luna septembrie: ”La Cluj e o oază de oraș. La Cluj când ești toate gândurile devin mai bune”Celebrul deja Pescobar, ale cărui restaurante cad pe capete, după ce Protecția Consumatorilor le-a închis, a ajuns la Cluj-Napoca. Acesta a avut un mesaj arogant la adresa televiziunilor, care au relatat ce s-a întâmplat la el în restaurante. Vorbele omului de afaceri denotă faptul că este sub o mare presiune. ”Alt vibe și altă energie. Bună dimineața Cluj. Alt vibe și altă energie când calci aici la Cluj. E pace și liniște. Așa aș defini eu oaza aceasta de oraș. Oaza asta de zonă. Merg să beau o cafea. Avem întâlnire cu foștii proprietari de la Hanul Dacilor, pe care vreau să o deschid într-o lună.La Cluj când ești toate gândurile devin mai bune. Se instalează un stres zero. Cu ocazia asta vreau să mulțumesc televiziunilor care m-au ajutat în zilele astea să îmi cresc brandul. 70 de mii de noi urmăritori am în plus pe TikTok și 5000 de Instagram. Mă costa mult să fac reclama asta. Vă mulțumesc”, a spus Pescobar, la Cluj. Urmoritării acestuia de la TikTok spun că abia așteaptă să mănânce la locația de la Cluj.Protecția Consumatorilor a depistat 156 kg de produse alimentare neconforme, după controale care s-au derulat toată vara, fără ca Pescobar să se sinchisească să remedieze problemele. În luna septembrie, Protecția Consumatorilor i-a închis locațiile din București și Timișoara.Profitând de reclama făcută, acesta vrea să deschidă acum un local la Iulius Mall Cluj. Dacă va respecta legea, nu va avea probleme, dar este clar că averea și lăudăroșenia omului de afaceri îi atrage și controale. ”Eu i-am închis restaurantele” – Un interlop clujean i-a făcut plângere lui Pescobar, pentru că a făcut toxiinfecție alimentară
Interlopul Nelson Mondialu a dezvăluit zilele trecute că el i-a făcut plângere lui Pescobar, după ce s-a simțit foarte rău din cauza mâncării consumate la unul dintre localurile acestuia. Totul s-a petrecut în luna mai, iar apoi restaurantele Taverna Racilor au fost verificate de inspectorii de la Protecția Consumatorilor.Neregulile găsite de inspectorii ANPC la Taverna Racilor – Herăstrău– folosirea unor materii prime și a unor semipreparate fără etichete cu elemente de identificare și caracterizare– utilizarea unor agregate frigorifice neigienizate, cu grătare cu rugină, sistem de ventilație cu depuneri masive de praf, chedere depreciate și murdare– prezența insectelor vii (muște) în unitate– schimbarea stării termice a produselor– nerespectarea temperaturii de păstrare a preparatelor finite calde– existența unor condiții improprii în spațiul de lucru (paviment neigienizat)– lipsa verificării metrologice a cântarelor utilizate– lipsa informării cu privire la ingredientele conținute de preparate, a aditivilor și a alergenilor, în lista meniu ,– lipsa autorizației emisă de Primărie.– produse alimentare cu data limita de consum depasită;– utilizarea unei masini de transport neautorizate la care sistemul de racire nu era funcțional, ca și spatiu de depozitare a materiilor prime (congelate și refrigerate).– nerespectarea temperaturii de pastrare a produselor alimentare pe timpul transportului;

Source link

Facebook Comments Box
Tetarom

Tractari Auto Tudy

Social

Doliu în fotbalul românesc: a murit Emeric Ienei, singurul român care a cucerit Cupa Campionilor Europeni

Alex Campian

Published

on

Emeric Ienei, legendă a fotbalului românesc, omagiu in memoriam

Emeric Ienei, gentlemanul care a dus fotbalul românesc pe culmile Europei

Fotbalul românesc își pleacă astăzi fruntea în fața unei legende. Emeric Ienei, antrenorul care a condus Steaua București spre cea mai mare performanță din istoria sportului românesc – cucerirea Cupei Campionilor Europeni –, s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani, la locuința sa din Oradea.

Cu o carieră impresionantă, o eleganță rară și o modestie care i-a înnobilat fiecare gest, Ienei a fost mai mult decât un tehnician – a fost o școală de caracter. De la felul în care vorbea despre fotbal până la respectul arătat adversarilor, fiecare apariție a sa inspira noblețe.

Antrenorul care a făcut istorie la Sevilla

Pe 7 mai 1986, numele lui Emeric Ienei a intrat definitiv în istorie. Sub comanda sa, Steaua București a cucerit Cupa Campionilor Europeni, după o finală legendară cu FC Barcelona, disputată la Sevilla.

După 120 de minute de luptă fără gol, Steaua s-a impus la penaltyuri cu 2-0. Portarul Helmut Duckadam a devenit erou național, apărând toate cele patru lovituri de la 11 metri, iar Ienei a devenit primul – și singurul – antrenor român care a ridicat deasupra capului trofeul suprem al fotbalului european intercluburi.

O viață dedicată performanței și demnității

Născut la 22 martie 1937, în Agrișu Mare, județul Arad, Ienei a fost un mijlocaș defensiv elegant, cerebral, cu 12 selecții la echipa națională. A evoluat peste un deceniu pentru Steaua București, clubul alături de care avea să scrie istorie și ca antrenor.

Ca tehnician, a cucerit șase titluri de campion, patru Cupe ale României, și a condus România la două turnee finale: Campionatul Mondial din Italia (1990) și Euro 2000, ambele încheiate cu calificarea din grupe.

Respectat în țară și peste hotare, Emeric Ienei a fost și selecționer al Ungariei, iar pentru meritele sale excepționale a fost avansat la gradul de general de brigadă în rezervă.

Un destin dublat de dragoste și discreție

În viața personală, Ienei a trăit o poveste de iubire alături de Ileana Gyulai, fosta mare campioană de scrimă, dublu medaliată olimpic. Moartea acesteia, în 2021, l-a afectat profund. În ultimii ani, trăia retras la Oradea, orașul său de suflet, înconjurat de amintiri și de prieteni apropiați.

Ultima sa apariție publică a avut loc în septembrie 2023, la un meci din Cupa României, între FC Bihor și FCSB, unde a fost aplaudat de peste 10.000 de oameni.

„Am avut norocul să lucrez cu cei mai buni jucători ai României. Fără ei, poate că aș fi rămas un anonim”, spunea cu modestie, într-unul dintre ultimele sale interviuri.

O moștenire care nu se va stinge

Emeric Ienei nu a fost doar un antrenor care a câștigat trofee. A fost un formator de caractere, un model de eleganță și un simbol al valorii autentice. Prin el, fotbalul românesc a cunoscut gloria supremă, iar prin amintirea lui va continua să inspire generații.

Astăzi, fotbalul românesc nu pierde doar un mare tehnician, ci un reper moral, un om care a arătat că performanța adevărată se clădește cu muncă, discreție și demnitate.

Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Emeric Ienei.

Facebook Comments Box
Tetarom

Tractari Auto Tudy
Continue Reading

Social

(Video) Bătaie între tinere, în Cluj-Napoca, în noaptea de Halloween! Scene violente surprinse pe stradă

Alex Campian

Published

on

Bătaie între fete pe strada Piezișă din Cluj-Napoca, în noaptea de Halloween

O petrecere de Halloween din Cluj-Napoca s-a transformat într-un adevărat scandal de stradă. Mai multe fete, aflate sub influența alcoolului, s-au luat la bătaie în plină noapte, pe strada Piezișă. Scenele violente au fost filmate și s-au răspândit rapid pe rețelele sociale, stârnind indignare și reacții puternice.

În imagini se observă cum tinerele își împart pumni și picioare, se trag de păr și ajung să se trântească la pământ, în văzul trecătorilor. Una dintre fete este lovită repetat și rămâne cu hainele aproape rupte.

Incidentul a avut loc în jurul orei 01:25, iar polițiștii clujeni au fost alertați la scurt timp, la ora 01:35, de o tânără de 19 ani care a reclamat că a fost agresată. Aceasta a declarat că a fost lovită de o altă persoană necunoscută, pe fondul consumului de alcool. Deși victima a refuzat să depună plângere sau să solicite un ordin de protecție, oamenii legii s-au autosesizat.

„Din primele verificări a reieșit că, între cele două tinere, ar fi izbucnit un conflict verbal care a degenerat într-o altercație fizică. Una dintre fete ar fi fost lovită cu pumnul în zona feței, iar cealaltă ar fi suferit escoriații la nivelul urechii”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, urmând să stabilească toate circumstanțele în care a avut loc incidentul.

(Atentie, imagini care va pot afecta emotional!)

Facebook Comments Box
Tetarom

Tractari Auto Tudy
Continue Reading

Social

A murit Ryad Almasri, fondatorul Mama Manu – un om iubit și respectat în comunitatea clujeană

Alex Campian

Published

on

Ryad Almasri, fondatorul celebrului lanț de restaurante Mama Manu, s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani.

Cunoscut pentru bunătatea și generozitatea sa, Ryad Almasri a fost un om apropiat de oameni, implicat în viața comunității și mereu gata să ajute. Moștenirea sa rămâne vie prin brandul Mama Manu, construit cu pasiune și dedicare alături de echipa și familia sa.

Reprezentanții lanțului de restaurante au transmis un mesaj emoționant:
„Îi vom păstra mereu amintirea vie, cu respect și recunoștință, pentru tot ceea ce a dăruit oamenilor și pentru spiritul cald pe care l-a insuflat în Mama Manu.”

Cei care doresc să își ia rămas bun sunt așteptați vineri, de la ora 15:00, la Cimitirul Islamic din Bonțida, unde va avea loc ceremonia de înmormântare.
Mesaje de condoleanțe pot fi transmise familiei la adresa de e-mail hamude@mamamanu.ro sau la sediul din Str. București nr. 25, Cluj-Napoca.

În semn de respect, toate încasările de astăzi vor fi donate către case de copii, organizații umanitare și persoane aflate în dificultate.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Facebook Comments Box
Tetarom

Tractari Auto Tudy
Continue Reading

Cele mai citite


Tetarom